Efterårsudstilling i Kirkeladen
22. SEPTEMBER - 13. OKTOBER

MED BILLEDEKUNSTNER CHRISTINE ANNA GEJLSBJERG

Christine Anna Gejlsbjerg, som er født og opvokset i Wien, har en meget spændende historie bag sig. Hun er uddannet lærer og udviklingsterapeut. Hun bor og arbejder i Annisse, hvor hun har sit galleri (www.galleri-gejlsbjerg.dk).

Hun har siden 1985 udstillet mange forskellige steder i ministerier, i Forsvarets efterretningstjeneste, banker, sognegårde, på Molen i Hornbæk, i gallerier i Hørsholm, Helsinge og Gilleleje osv. Hun har sin egen teknik, maler på lærred med olie, og nogle gange også med spray. Laver mange forskellige serier, som altid er præget af det, som interesserer hende her og nu: ure, drager, slanger, landskaber, dyr, abstrakte motiver, Pinocchio m.m.

Der er FERNISERING FREDAG DEN 22. SEPTEMBER TIL KULTURNATTEN I TIKØB, kl. 19 - 21, hvor kunstneren vil være tilstede og hvor Menighedsrådet byder på et glas.

.