Musik i Tikøb Kirke
Søndag den 25. februar kl. 16.00
 
Kammerkoncert med Duo Schmidt & Raft


Mezzosopran Stina Schmidt og pianist Christine Raft etablerede duoen Schmidt & Raft i 2011.
Duoens koncerter er meget afvekslende og henvender sig til et bredt publikum. De synger og reciterer, spiller solostykker, fortæller om værkerne undervejs og inddrager publikum i en moderne koncertform. Duoen har optrådt i musikforeninger og gymnasier landet over og har vagt stor glæde og begejstring – også hos det unge publikum.

Stina Schmidt er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium samt Opera Akademiet i København. Med sin stærke udstråling og smidige stemme, dækker hun et bredt repertoire fra tidlig barok til ny klassisk musik.
Stina debuterede på Operaen i København i rollen som Flora i La Traviata og har siden haft flere operaroller, ligesom hun har sunget som solist med flere orkestre, heriblandt Tivolis Symfoniorkester. Hun har modtaget Edith Allers Mindelegat og Sonnings Musikstipendium.

Christine Raft er uddannet pianist og solist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med debutkoncert i maj 2011. Desuden har hun studeret i Frankrig og deltaget i mange masterclasses rundt om i Europa og USA. Hun har modtaget flere priser bl.a. Sonnings musikstipendie.

Ved denne koncert har duoen sammensat et program med værker af bl.a. Debussy, Lange-Müller og Du Parc.

Der er gratis adgang til koncerten, som varer ca. fem kvarter.
 
Efter koncerten vil det være muligt at møde de to musikere, når menighedsrådet er vært med en lille forfriskning i våbenhuset.